پرش به محتوا
  • خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فارسی
منو
  • خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فارسی
اثرات میوه بلوط خام و عمل آوری شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

اثرات میوه بلوط خام و عمل آوری شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
  • ۱۰:۳۰
  • مقالات
  • بدون نظر

در این تحقیق به منظور بررسی اثرات میوه بلوط خام و عمل آوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی، از ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی ۲۱ روزه (مخلوط دو جنس، سویه راس ۳۰۸) در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار استفاده شد. تیمار ها عبارت بودند از: تیمار شاهد (جیره بر پایه ذرت و سویا)، تیمار ۱۵ درصد میوه بلوط خام، تیمار ۳۰ درصد بلوط خام، تیمار ۱۵ درصد میوه بلوط عمل آوری شده و تیمار ۳۰ درصد میوه بلوط عمل آوری شده. عمل آوری میوه بلوط بواسطه روش خیساندن به نسبت ۱ به ۵ صورت گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد که تیمار ۳۰ درصد بلوط خام سبب کاهش معنی داری(P< 0.05) در افزایش وزن، مصرف خوراک و وزن بدن در ۴۲ روزگی شده است. تیمار ۳۰ درصد بلوط عمل آوری شده باعث بهبود در افزایش وزن، مصرف خوراک و وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک مصرفی نسبت تیمار ۳۰ درصد بلوط خام شده است(P< 0.05). تیمار ۱۵ درصد عمل آوری شده تفاوت معنی داری نسبت به تیمار ۱۵ درصد خام روی شاخص های عملکردی نداشته است(P> 0.05). آنالیز اقتصادی انجام گرفته در شرایط یکسان نیز نشان داد که سود خالص به ازای هر کیلو گرم گوشت تولیدی در دوره ۲۱ تا ۴۲ روزگی برای تیمار های شاهد، ۱۵ درصد خام ، ۳۰ درصد خام، ۱۵ درصد عمل آوری و ۳۰ درصد عمل آوری بترتیب شامل: ۱۰۱۳، ۶۳۹، ۱۶۸، ۷۸۰ و ۵۸۶ تومان برآورد شده است. در مجموع با توجه به این نتایج، استفاده از سطوح پائینتر میوه بلوط عمل آوری شده در دوره رشد توصیه می شود.


نویسندگان مقاله

  • حسین سمنانی نژاد – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی، گرایش تغذیه طیور دانشگاه کردستان
  • احمد کریمی – استادیار دانشگاه کردستان
  • قربانعلی صادقی – دانشیار دانشگاه کردستان
  • تیمور جوادی – استادیار دانشگاه کردستان

منتشر شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی در سال ۱۳۹۰

  • برچسب ها : جوجۀ گوشتی, میوه بلوط
قبلیقبلاثر دو ترکیب گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی
بعداثر پودر و عصاره آبی پنیرک بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه‌های گوشتیبعدی

برای آگاهی از مقالات جدید ایمیل خود را وارد نمایید

لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم 

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات تماس

  • تهران. خیابان آزادی. بین اسکندری و نواب.نبش مترو توحید. کوچه امیر اسماعیل سامانی.پلاک ۱۸۱. برج اداری.‌تجاری.فرهنگی توحید. طبقه نهم.واحد ۲۱
  • 6113 6657 021
  • 5497 6657 021
  • کارخانه : گرگان ، شهرک صنعتی اق‌قلا ، فاز۳ ، قطعه ۵۲
  • 34533536 017
  • jahannama[at]pjn.co.ir

گروه جهان نما

  • شرکت پگاه جهان نما
  • شرکت گیلدانه جهان نما
  • محصولات
  • سفارش
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
Linkedin Telegram-plane Instagram

Ⓒ 2020- All Rights Are Reserved By PJN Co