پرش به محتوا
  • خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فارسی
منو
  • خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فارسی
اثر دو ترکیب گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی

اثر دو ترکیب گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی

  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
  • ۱۰:۰۰
  • مقالات
  • بدون نظر

بمنظور بررسی اثر دو ترکیب از گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتی، تعداد ۲۵۶ قطعه جوجه خروس یکروزه سویه راس ۳۰۸ خریداری و به طور تصادفی به چهار گروه مساوی با چهار تکرار تقسیم شدند. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از تیمارشاهد (C)، تیمار آنتی بیوتیک حاوی ۲۰۰ گرم ویرجینیامایسین در هر تن خوراک (V)، جیره حاوی ۱% مخلوط گیاهان برگ یونجه، ریشه بابا آدم، ریشه شیرینبیان و دارچین (A) و جیره حاوی ۱% مخلوط گیاهان برگ یونجه، قنطوریون، افسنتین و برگ سنا (B). نتایج مطالعه حاضر نشان داد که وزن بدن در سن ۴۲ روزگی به طور معنی داری (P< 0.05) توسط تیمارهای آزمایشی تحت تأثیر قرار گرفت. به گونه ای که تیمار B افزایش معنی داری را در این صفت در مقایسه با تیمار A نشان داد؛ لیکن وزن بدن در این تیمار قابل مقایسه با تیمار آنتی بیوتیک بوده و نسبت به تیمار شاهد بهبود عددی (۴.۲۵%) را سبب شد. افزایش وزن روزانه در جوجه های تغذیه شده با تیمار A در سنین ۲۱ تا ۴۲ و ۱ تا ۴۲ روزگی نسبت به گروه آنتی بیوتیک به طور معنی داری کمتر بود (P< 0.05).خوراک مصرفی توسط تیمارهای آزمایشی تحت تأثیر قرار نگرفت. افزودن آنتی بیوتیک به جیره جوجه های گوشتی بهبود ضریب تبدیل خوراک را نسبت به گروه شاهد و سایر تیمارها در پی داشت، در حالیکه تیمار A موجب افزایش معنی دار (P< 0.05) ضریب تبدیل خوراک نسبت به بقیه تیمارها گردید. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که استفاده از ترکیب گیاهان دارویی مذکور بهبودی را در عملکرد جوجه های گوشتی ایجاد ننمود.


نویسندگان مقاله

  • فرهاد خلیق قرهتپه – دانشجوی تغذیه طیور دانشگاه کردستان
  • قربانعلی صادقی – استاد گروه علوم دامی دانشگاه کردستان
  • احمد کریمی – استاد گروه علوم دامی دانشگاه کردستان
  • اسعد وزیری – استاد گروه علوم دامی دانشگاه کردستان

منتشر شده در سومین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی (غرب ایران) در سال ۱۳۸۷

  • برچسب ها : جوجۀ گوشتی, گیاهان دارویی
قبلیقبلتاثیر بره‌موم برعملکرد جوجه‌های گوشتی در مقایسه با پروبیوتیک
بعداثرات میوه بلوط خام و عمل آوری شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتیبعدی

برای آگاهی از مقالات جدید ایمیل خود را وارد نمایید

لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم 

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات تماس

  • تهران. خیابان آزادی. بین اسکندری و نواب.نبش مترو توحید. کوچه امیر اسماعیل سامانی.پلاک ۱۸۱. برج اداری.‌تجاری.فرهنگی توحید. طبقه نهم.واحد ۲۱
  • 6113 6657 021
  • 5497 6657 021
  • کارخانه : گرگان ، شهرک صنعتی اق‌قلا ، فاز۳ ، قطعه ۵۲
  • 34533536 017
  • jahannama[at]pjn.co.ir

گروه جهان نما

  • شرکت پگاه جهان نما
  • شرکت گیلدانه جهان نما
  • محصولات
  • سفارش
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
Linkedin Telegram-plane Instagram

Ⓒ 2020- All Rights Are Reserved By PJN Co