ردکردن این

شرکت پگاه جهان نما

گروه جهان نما
تولیدکننده خوراک آماده طیور

بهترین عملکرد با دانش روز دنیا

شرکت پگاه جهان نما

شرکت پگاه جهان نما در سال ۱۳۸۶ بعنوان یکی از بزرگترین کارخانه‌های تولیدکننده خوراک آماده و فرآوری شده طیور، با بکارگیری پیشرفته‌ترین خطوط تولیدی و تکنولوژی روز جهان و با استفاده از دانش و تجربه نیروهای متخصص خود در واحدهای مختلف شروع به فعالیت نمود. در حال حاضر خوراک آماده طیور گوشتی پگاه جهان نما با فرمولی متعادل و غنی و نیز با استفاده از مواد اولیه مرغوب برای دوره‌های تغذیه‌ای مختلف تهیه گردیده بطوریکه تمام احتیاجات غذایی سویه‌های رایج طیور گوشتی در ایران و سایر کشورهای منطقه را تامین می نماید.‌

در راستای ارتقاء سطح کیفی محصولات و همچنین جلب رضایت بیشتر مشتریان، این شرکت با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین تجهیزات آزمایشگاهی و کنترل کیفی اقدام به انجام آزمایشات تجزیه تقریبی و میکروبی در سه مرحله بر روی مواد اولیه در بدو ورود، نمونه‌گیری های حین تولید و محصول نهایی هنگام خروج از کارخانه می‌نماید.

در حال حاضر محصولات این شرکت علاوه بر تأمین نیازهای داخل کشور، به میزان قابل توجهی نیز به کشورهای مختلف از جمله ترکمنستان، عراق و افغانستان صادر می‌گردد.

محصولات تولیدی شرکت پگاه جهان نما

برای سفارش محصولات کلیک نمایید
برای مشاهده آنالیز محصولات کلیک نمایید
benefit

مزایای استفاده از دان آماده پگاه جهان‌نما

  • ۱- کاهش ضایعات دان در مقایسه با خوراک آردی به دلیل ساختار فیزیکی ویژه خوراک پلت شده
  • ۲- اختلاط بهتر و حفظ توزیع یکنواخت مواد مغذی از جمله ویتامین ها و اسیدهای آمینه در خوراک پلت شده
  • ۳- مدیریت ساده تر خوراکدهی با استفاده از خوراک پلت شده
  • ۴- مطلوبیت فیزیکی دان پلت شده برای جوجه گوشتی به دلیل دانه خوار بودن ماکیان
  • ۵- بهبود ضریب تبدیل غذایی گله به دلیل کاهش نیاز انرژی نگهداری پرنده با توجه به بهبود راندمان مصرف خوراک پلت شده
  • ۶- افزایش زیست فراهمی مواد مغذی خوراک به دلیل پخت، ژلاتینه شدن نشاسته موجود در اقلام خوراکی و نابودی عوامل ضد تغذیه ای موجود در آن ها
  • ۷- عدم امکان تغذیه انتخابی برای پرنده و دسترسی متعادل تر به مواد مغذی خوراک
  • ۸- نابودی عوامل بیماری زا و تضعیف کننده دستگاه ایمنی موجود در اقلام خوراکی
  • ۹- بهبود بازده لاشه با توجه به کاهش وزن نسبی امعاء و احشاء در مقایسه با خوراک آردی
  • ۱۰- کاهش حجم خوراک، حمل و نقل ساده تر و کاهش نیاز به نیروی انسانی جهت خوراک دهی
  • ۱۱- کاهش خواب سرمایه جهت خرید مواد اولیه و حذف هزینه های تولید خوراک از جمله نیروی انسانی، برق و استهلاک تجهیزات
  • ۱۲- امکان استفاده از بهترین اقلام و افزودنی های خوراکی به عنوان مواد تشکیل دهنده دان
  • ۱۳- فرمول نویسی جیره مطابق با علم روز دنیا
  • ۱۴- امکان کنترل کیفی بهینه اقلام خوراکی اولیه و محصول نهایی