مرغ را در صورت نگهداری در یخچال از تاریخ خرید به مدت ۱ تا ۲ روز در یخچال نگهداری کنید. یا اگر از تاریخ خرید منجمد شده باشد تا ۹ ماه در فریزر نگهداری کنید.
هنگامی که مرغ را می پزید، مطمئن شوید که مرغ را در دمای داخلی مناسب برای اهداف ایمنی غذا می پزید. اکثر مرغ ها را می توان در فر در حدود ۳۷۵ درجه فارنهایت پخت تا زمانی که به دمای مناسب برسد که طبق گفته سرویس ایمنی و بازرسی مواد غذایی حداقل دمای داخلی ۱۶۵ درجه است.
تولید کنندگان توصیه می کنند که برای تست دمای مرغ از دماسنج گوشت استفاده کنید. دماسنج را باید در قسمت ضخیم گوشت قرار دهید و مطمئن شوید که با استخوان تماس نگیرد.
- یک مرغ سوخاری کامل باید به دمای داخلی ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد.
- چوب طبل، ران ها، پاها و بال ها نیز باید به دمای داخلی ۱۸۰ درجه فارنهایت برسند.
- مرغ بدون استخوان باید به دمای داخلی ۱۷۰ درجه فارنهایت برسد
حتماً سطوحی را که مرغ خام تهیه کرده اید، از جمله تخته ها و چاقوها، کاملاً تمیز کنید. همچنین اکثر کارشناسان توصیه می کنند که برای تهیه مرغ از تخته های برش پلاستیکی استفاده کنید زیرا می توان آنها را در ماشین ظرفشویی قرار داد و در دمای بالاتر تمیز کرد.
نحوه تهیه
طرز تهیه مرغ می تواند به طور قابل توجهی حقایق تغذیه را تغییر دهد. کباب کردن، آب پز کردن یا آب پز کردن آن به طور کلی سالم ترین روش های آماده سازی هستند. سرخ کردن یا تفت دادن گوشت در کره یا روغن، چربی و کالری قابل توجهی اضافه می کند. نان یا پوشاندن مرغ در آرد و سایر مواد نیز باعث افزایش تعداد کربوهیدرات ها می شود.
افزودن چاشنی های محبوب مرغ مانند سس باربیکیو، روغن زیتون یا سس های غوطه ور می تواند طعم و تنوع را به غذاهای مرغ شما اضافه کند.