افسانه شماره ۱: تولید مرغ پایدار نیست.
تولید مرغ در جهان پایدارتر از همیشه است. در واقع، اثرات زیست محیطی تولید مرغ از سال ۱۹۶۵ تا کنون ۵۰ درصد کاهش یافته است .
این پیشرفتها در تأثیرات زیستمحیطی با بهبود سلامت و رفاه پرندگان همراه بوده است. تمام دادههای قابل اندازهگیری کنونی – زیستپذیری، بیماری، محکومیت، سلامت دستگاه گوارش و پا – نشان میدهد که گله ملی مرغهای گوشتی سالمتر از همیشه است .
این عالی است، اما در مورد سلامت سیاره – گازهای گلخانه ای؟
تولید همه مواد غذایی – چه گوشت، چه غذاهای دریایی و چه میوه ها و سبزیجات – منجر به انتشار گازهای گلخانه ای (GHG) می شود. طبق گزارش آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA)، تولید مرغ، بوقلمون و تخم مرغ تنها ۰.۶ درصد از کل انتشار گازهای گلخانه ای جهان را تشکیل می دهد.
اما ما همیشه می توانیم بهتر عمل کنیم – و ما هستیم! صنعت مرغ متعهد به کاهش اثرات زیست محیطی ناشی از استفاده از منابع طبیعی و محصولات جانبی تولید طیور است که به تغییرات آب و هوایی کمک می کند. از سال ۱۹۶۵ تا ۲۰۱۰، اثرات زیست محیطی تولید ۱۰۰۰ کیلوگرم (۲۲۰۴.۶۲ پوند) طیور با وزن زنده به نصف کاهش یافته است. در واقع، ۷۵ درصد منابع کمتری برای تولید همان میزان مرغ در سال ۱۹۶۵ مورد نیاز است . این پیشرفت ها با پیشرفت تکنولوژی و بهبود شیوه های دامپروری امکان پذیر شده است.
افسانه شماره ۲: با جوجه ها بدرفتاری می شود.
سلامتی مرغی که می خورید، امرار معاش کشاورز است که آن را پرورش می دهد. نه تنها رفتار با جوجه ها با احترامی که سزاوار آن هستند کار درستی است، بلکه نشان دهنده موفقیتی است که کشاورز برای رسیدن به آن سخت تلاش می کند!
جوجه های گوشتی (مرغ هایی که برای گوشت پرورش می یابند) همیشه توسط کشاورزانی که در زمینه رفاه حیوانات آموزش دیده اند پرورش می یابند. ما همچنین سخت کار کردیم تا ضمانتهای مرغ را توسعه دهیم ، مجموعهای از استانداردهای رفاهی که به عنوان معیاری برای صنعت مرغ گوشتی (مرغ پرورش یافته برای گوشت) عمل میکند.
بله، اما چه کسی واقعاً چک می کند؟
چشمان زیادی به آنهایی است که جوجه های شما را پرورش می دهند. پرسنل آموزش دیده ویژه شرکت به طور منظم، اغلب یک بار در هفته، از مزارع بازدید می کنند تا پرندگان را از نظر علائم بیماری یا رفتار نادرست تحت نظر بگیرند. علاوه بر این بازدیدها، شرکت ها مکرراً حسابرسان خاص رفاه را برای نظارت بر مزارع و امتیازدهی آنها بر اساس استانداردهای رفاهی خاص آن مزرعه می فرستند.
افسانه شماره ۳: جوجه ها با هورمون پمپاژ می شوند.
درست است: جوجه های امروزی در واقع بزرگتر هستند! چیزی که درست نیست: به این دلیل است که آنها با هورمون پمپ می شوند.
ممکن است تعجب کنید اگر بدانید که هیچ هورمون مصنوعی یا افزودهای در تولید مرغ استفاده نمیشود. در واقع، استفاده از چنین هورمون هایی توسط سازمان غذا و دارو صراحتاً توسط قانون ممنوع است. توجه: برچسبهایی که روی آن نوشته شده است: «بدون هورمون پرورش یافته» باید حاوی بیانیهای باشد مبنی بر اینکه هیچ هورمونی در تولید طیور پرورشیافته استفاده نمیشود.
خوب، چگونه آنها اینقدر بزرگ شدند؟
بسیار شبیه سگ ها – جوجه ها نیز در اندازه های مختلفی هستند. به پرندگان امروزی تغذیه مطلوب، مراقبت های دامپزشکی و شرایط زندگی بهتر داده می شود، اما شاید مهمتر از همه صنعت مرغ، علم پرورش مرغ سنتی را مدرن و بهبود بخشیده است .
برای قرنها کشاورزان و دامداران خطوط ژنتیکی گلهها و گلههای خود را با جفتگیری انتخابی سالمترین و قویترین حیوانات با یکدیگر بهبود بخشیدهاند تا نسلی قویتر تولید کنند. این فرآیند پرورش سنتی در قلب دامپروری قرار دارد و امکان بهبودهای کوچک در اندازه، قدرت، سرعت رشد و سلامت را در هر نسل از گله ها و گله ها فراهم می کند.
افسانه شماره ۴: جوجه ها در قفس بزرگ می شوند.
ممکن است برچسبهای «بدون قفس» را روی گوشت مرغ بستهبندی شدهای که از فروشگاه خریداری میکنید ببینید. با این حال، هیچ مرغی که خریداری می کنید در قفس پرورش داده نمی شود. اکثر جوجههایی که در زنجیره جهان نما برای گوشت پرورش مییابند در ساختمانهای بزرگ و باز به نام خانهها زندگی میکنند که میتوانند در آن آزادانه راه بروند. سایرین، از جمله جوجه های آزاد، بر اساس ترجیحات کشاورز، دسترسی متفاوتی به فضای باز دارند.
من عکسهایی را دیدهام، هر چند… آنها در کنار هم هستند!
همانطور که ضرب المثل قدیمی می گوید، طبیعتاً پرندگان یک پر تمایل به جمع شدن با هم دارند – رفتاری که گاهی اوقات می تواند این تصور را ایجاد کند که پرندگان شلوغ هستند، در حالی که در واقع فقط از غرایز طبیعی خود پیروی می کنند.
اگر جوجه ها فضای کافی برای حرکت نداشتند، نمی توانستند بخورند و بنوشند – و در نهایت به بازار بروند. نه تنها فضای کافی برای هر پرنده یک نیاز اولیه رفاهی است ، بلکه به نفع کسب و کار کشاورزان است که پرندگان آنها فضایی برای رشد و رفتن به بازار داشته باشند – تا بتوانند زندگی خود را به دست آورند.
افسانه شماره ۵: گوشت های گیاهی سالم تر از مرغ هستند.
حقیقت موضوع اینجاست: هیچ چیزی وجود ندارد که نشان دهد گوشت های گیاهی برای شما سالم تر یا برای محیط زیست بهتر از مرغ هستند. بسیاری از گوشتهای گیاهی میتوانند مقدار زیادی سدیم، فهرستی طولانی از مواد ناآشنا و چربیهای اشباع شده از روغن نارگیل یا کره کاکائو داشته باشند.
اما مرغ نمی تواند سالم تر از یک گیاه گیاهی باشد، اینطور نیست؟
فقط یک ماده در مرغ وجود دارد… مرغ! بنابراین، چرا مرغ را برای سلامتی انتخاب کنید؟ این یک منبع عالی کم کالری و کم چرب از پروتئین با کیفیت بالا است که مواد مغذی مهمی را در طول زندگی ما – از بارداری تا سال های آخر زندگی ما فراهم می کند.
گرایش گیاهی نباید از این تصویر بزرگتر منحرف شود که خوردن یک رژیم غذایی متعادل و سالم شامل بسیاری از غذاهای گیاهی مانند سبزیجات، میوهها، غلات کامل، حبوبات و آجیل، همراه با گوشتهای بدون چربی حیوانی مانند مرغ است.
سوالات بیشتری دارید؟ از قسمت کامنت ها سوال خودتون رو بپرسید.