پرش به محتوا
  • خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فارسی
منو
  • خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فارسی
اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر جوجه های گوشتی

اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی

  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
  • ۱۲:۳۰
  • مقالات
  • بدون نظر

این تحقیق جهت ارزیابی اثر سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت استرس حرارتی انجام گرفت. برای این آزمایش، تعداد ۳۳۶ قطعه جوجه یک روزه نر سویه کاب ۵۰۰ به طور تصادفی به ۶ تیمار با ۴ تکرار (در هر تکرار ۱۴ قطعه) اختصاص یافت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: ۱) جیره پایه بدون افزودنی به عنوان شاهد، ۲) جیره حاوی ۱۰۰ قسمت در میلیون (ppm) ویتامین E به عنوان شاهد مثبت، ۳) جیره حاوی ۷۵/۰ درصد پودر زردچوبه، ۴) جیره حاوی ۵/۱ درصد پودر زردچوبه، ۵) جیره حاوی ۷۵ قسمت در میلیون اسانس زردچوبه و ۶) جیره حاوی ۱۵۰ قسمت در میلیون اسانس زردچوبه. نتایج نشان داد که افزودن ۵/۱ درصد پودر زردچوبه به جیره، منجر به کاهش معنی دار غلظت مالون دی آلدهید در کبد شد. همچنین، تمامی تیمارها باعث کاهش معنی دار مالون دی آلدهید در گلبول قرمز شدند. فعالیت آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز گلبول قرمز در سطح ppm 75 اسانس زردچوبه افزایش معنی داری نسبت به شاهد داشت. تیمارهای آزمایشی فعالیت آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز در کبد و گلبول قرمز و وضعیت آنتی اکسیدانی کل در خون را تحت تأثیر قرار ندادند. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که استفاده از پودر و اسانس زردچوبه موجب بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت استرس حرارتی شدند.


نویسندگان مقاله

  • زهرا دارابی
  • قربانعلی صادقی
  • احمد کریمی
  • سارا شیریان
  • رامین حبیبی

  • برچسب ها : آنتی اکسیدان, تنش گرمایی, جوجۀ گوشتی, زردچوبه
قبلیقبلاثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
بعداثرات سطوح مختلف پودر ریشه زنجبیل بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرماییبعدی

برای آگاهی از مقالات جدید ایمیل خود را وارد نمایید

لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم 

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات تماس

  • تهران. خیابان آزادی. بین اسکندری و نواب.نبش مترو توحید. کوچه امیر اسماعیل سامانی.پلاک ۱۸۱. برج اداری.‌تجاری.فرهنگی توحید. طبقه نهم.واحد ۲۱
  • 6113 6657 021
  • 5497 6657 021
  • کارخانه : گرگان ، شهرک صنعتی اق‌قلا ، فاز۳ ، قطعه ۵۲
  • 34533536 017
  • jahannama[at]pjn.co.ir

گروه جهان نما

  • شرکت پگاه جهان نما
  • شرکت گیلدانه جهان نما
  • محصولات
  • سفارش
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
Linkedin Telegram-plane Instagram

Ⓒ 2020- All Rights Are Reserved By PJN Co