• خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
منو
  • خانه
  • گروه جهان نما
    • پگاه
    • گیلدانه
  • مقالات
  • گالری
    • سمینارها
    • نمایشگاه ها
  • محصولات
  • سفارش
  • همکاری با ما
    • استخدام
    • درخواست نمایندگی
  • درباره ما
  • تماس با ما
Propolis
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email

تاثیر بره‌موم برعملکرد جوجه‌های گوشتی در مقایسه با پروبیوتیک

  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۸
  • ۹:۳۰
  • مقالات
  • بدون دیدگاه

در این تحقیق اثر عصاره الکلی بره موم در مقایسه با پروبیوتیک بر روی پارامترهای عملکردی جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. برای انجام این آزمایش ۲۵۶ قطعه جوجه خروس گوشتی سویه راس ۳۰۸ به صورت تصادفی بین ۴ تیمار و هر تیمار مشتمل بر ۴ تکرار تقسیم شدند. تیمارها عبارت بودند از: جیره شاهد، جیره حاوی ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم عصاره الکلی بره موم (۷۰% به نسبت ۱.۱۰)، جیره حاوی ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم عصاره الکلی بره موم به همراه ۴۵۰ میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک و جیره حاوی ۴۵۰ میلی گرم در کیلوگرم پروبیوتیک. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که عصاره الکلی بره موم موجب کاهش معنی دار (P< 0.05)متوسط وزن بدن، افزایش وزن روزانه و میانگین مصرف خوراک روزانه در دوره آغازین گردید. عملکرد جوجه ها در دوره رشد توسط هیچ یک از تیمارها بطور معنی داری تحت تأثیر قرار نگرفت. در کل دوره آزمایشی نیز هیچ یک از تیمارها نتوانستند بصورت معنی داری صفات عملکردی را تحت تأثیر قرار دهند. نتایج مطالعۀ حاضر نشان داد که عصاره الکلی بره موم قادر به بهبود عملکرد جوجه های گوشتی نمی باشد و حتی در دوره آغازین تأثیر سویی بر عملکرد آنها بر جا گذاشت.


نویسندگان مقاله

  • علی دانشمند – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان
  • قربانعلی صادقی – عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان
  • احمد کریمی – عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان
  • اسعد وزیری – عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان

منتشر شده در سومین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی (غرب ایران) در سال ۱۳۸۷

  • برچسب ها : بره موم, پروبیوتیک, جوجۀ گوشتی
قبلیقبلسلام دنیا! عنوان پست
بعداثر دو ترکیب گیاهان دارویی بر عملکرد جوجه های گوشتیبعدی

برای آگاهی از مقالات جدید ایمیل خود را وارد نمایید

لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم لورم ایپسوم 

به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات تماس

  • تهران. خیابان آزادی. بین اسکندری و نواب.نبش مترو توحید. کوچه امیر اسماعیل سامانی.پلاک ۱۸۱. برج اداری.‌تجاری.فرهنگی توحید. طبقه نهم.واحد ۲۱
  • ۶۶۵۷۶۱۱۳ ۰۲۱
  • ۶۶۵۷۵۴97 ۰۲۱
  • کارخانه : گرگان ، شهرک صنعتی اق‌قلا ، فاز۳ ، قطعه ۵۲
  • ۳۴۵۳۳۵۳۶ ۰۱۷
  • jahannama[at]pjn.co.ir

گروه جهان نما

  • شرکت پگاه جهان نما
  • شرکت گیلدانه جهان نما

صفحات اصلی

  • محصولات
  • سفارش
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • اتوماسیون اداری
  • گردش کار
Linkedin Telegram-plane Instagram

Ⓒ 2020- All Rights Are Reserved By PJN Co